
Olej Lniany
Kilka słów o pestkach dyni


Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Zakwas z czerwonej kapusty Eko 700ml
Opis
Składniki:
Kapusta, jabłka, woda, ziele angielskie, liść laurowy.
Kraj pochodzenia:
Rolnictwo UE/spoza UE
Masa netto:
700 ml
Wartość odżywcza w 100 ml:
Wartość energetyczna: 50 KJ/12 kcal
W tym tłuszcze: <0,1 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,8 g
W tym cukry: 10,3 g
Białko: <0,4 g
Sól: 0,75 g
Przechowywanie:
Zalecane jest przechowywanie w temperaturze 2-10°C.
Przygotowanie i stosowanie:
Zaleca się systematyczne picie zakwasu na czczo, z rana. Możemy zacząć od niewielkiej ilości (50 ml),
żeby oswoić organizm z żywymi szczepami „dobrych bakterii”, następnie zwiększamy dawkę i pijemy
nawet szklankę dziennie. Możemy dodać zakwas do zupy, co genialnie podkreśli jej smak i kolor.
Producent lub dystrybutor:
Eko Przetwórnia Mikołaj Bator
ul. Balladyny 33
81-524 Gdynia